Fel a fejjel!

FEL A FEJJEL!

 

Elborítanak a gondok? Nem látod a kiutat? Egymást kergetik a kétségbeejtő gondolatok? Akármerre nézel csak negatív jelentést, kétségbeejtő híreket kapsz?

Sokan jártunk már hasonló cipőben! HIDD EL VAN KIÚT!!!!

Ahogyan Izraelnek a pusztában a mérges kígyók marásától az jelentette a kimenekedést, ha feltekintettek a rézkígyóra, úgy nekünk is hitünk szerzőjére és bevégzőjére, Jézusra kell feltekinteni! (Zsid.12:2)

Ha úgy érzed magad eddig csak szaladgáltál körbe-körbe, mint a fejveszett tyúk, akkor állj meg és tekints az Igére - olvasd Bibliát! Nyugodtan szánd rá az idődet, és tanulmányozd a Szentírást, mit mond a te helyzeteddel kapcsolatban. És járulj bátran a kegyelem királyi székéhez. Nyugodtan beszéld ki magadból, ami nyomja a lelkedet, Ő türelmesen meghallgat. Bátran vesd rá minden terhedet! És LÉGY TÜRELEMMEL, Ő NEM KÉSIK! Ő nem késik a válasszal, sem a segítséggel.

Csak ne a helyzetedre koncentrálj, hanem a Lélekre, aki elvezet Téged a megoldáshoz! Ha az időd nagy részét azzal töltöd, hogy csak a körülményekre tekintesz, akkor egy idő után nagyon hatalmasnak fognak tűnni, de minél közelebb mész Jézushoz, minél több időt töltesz vele, annál hatalmasabbnak fogod Őt látni, és a téged körülvevő gondokat pedig annál kisebbnek!

Az ördögöt nem a te boldogságod, anyagi helyzeted, egészségi állapotod értékeli. Ő azt akarja elérni, hogy legyél közösségbe a Teremtőddel. Ne Jézusról tegyél bizonyságot az embereknek, hanem arról, hogy az ördög milyen körülményeket hozott az életedbe.

BÁTRAN EMELD FEL FEJED, ÉS NE A LÁBAD ALATT LEVŐ ÖRDÖGRE, HANEM A BENNED ÉLŐ MEGVÁLTÓDRA FÓKUSZÁLJ!!!!!

 

Akarsz erőtlen lenni? Nézz magadra!

Akarsz nyugtalan lenni? Nézz másokra!

Akarsz erős lenni és békében élni? NÉZZ JÉZUS KRISZTUSRA!!!

 

 

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én